وب سایت دانش آموزی لیودا مانوکیان

من در این وبلاگ تحقیقات و مطالعات خود را خواهم گذاشت

وب سایت دانش آموزی لیودا مانوکیان

من در این وبلاگ تحقیقات و مطالعات خود را خواهم گذاشت

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
۲۱ دی۰۹:۲۳

پاستیل نوعی شیرینی کوچک و لاستیکی مانند هستند. انواع اصلی و قدیمی پاستیل‌ها از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتینساخته شده‌اند. ژلاتینی که در ساخت پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان حیوانات به دست می‌آید. در واقع استفاده از ژلاتین در ساخت و تولید پاستیل باعث می‌شود که به پاستیل حالت ژله‌ای بدهد و هنگام خوردن در دهان آب شود و باعث چسبناک شدن آن شود.[۱][۲]

پاستیل‌ها در شکل‌های خرس، کرم، قورباغه، همبرگر کوچک، توت فرنگی، آلبالو، بطری نوشابه، سیب، پرتقال و شکل‌های جالب و دوست داشتنی دیگر به بازار عرضه می‌شود.[۳]


لیودا مانوکیان | ۲۱ دی ۹۳ ، ۰۹:۲۳

نظرات  (۱)

۲۱ دی ۹۳ ، ۰۹:۳۲ خرید ملک در استانبول
به به دهنم آب افتاد...!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی