آرد 1 و 1/3 لیوان . شکر 2/3 لیوان . تخممرغ 1 عدد . شیر 1 لیوان . کافی میکس 1 عدد
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع یا کره 1/3 لیوان . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ شیر داغ و کافی میکس را مخلوط کنید ( میتوانید از انواع مختلف قهوه و نسکافه استفاده کنید ) ؛ پس از اینکه شیر سرد شد کره یا روغن ، تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید سپس شکر را اضافه نمایید ؛ این مواد را به مایه کیک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید ( فقط تا اندازه ای هم بزنید که مواد ترکیب شوند ).
مواد را داخل کاغذهای کاپ کیک بریزید ( قالب ها را تا نیمه پر کنید ) ، قالب ها را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند.
پس از اماده شدن کاپ کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس سرو نمائید ، میتوانید کاپ کیک شکلاتی را با خامه ، سس شکلاتی و … تزیین کنید.
برچسب : طرز تهیه کیک، مافین، مافین شکلاتی، پخت کیک، کاپ کیک، کیک، کیک خیس، کیک شکلاتی، کیک فنجانی، کیک فنجانی شکلاتی، کیک قهوه، کیک قهوه و شکلات، کیک های فنجانی، کیک کاکائویی